7 жовт. 2024 р.  Київ

Somat Екселенс 5в1 – інноваційне поповнення від німецького бренда в лінійці продуктів для України

Новинка від Henkel: Somat Екселенс 5в1 — інновації для вашої кухні з відомим шеф-кухарем Євгеном Клопотенком

Компанія Henkel представляє для українського ринку новий преміумпродукт німецького бренда — капсули для посудомийних машин Somat Екселенс 5в1.

Цей інноваційний засіб поєднує багатофункціональні рішення та виняткову зручність у використанні. Його створили для забезпечення ідеальної чистоти навіть за найскладніших умов.

Вражаючі можливості новинки в умовах викликів реальної кухні покаже бренд-амбасадор Somat Екселенс 5в1 — зірковий шеф-кухар Євген Клопотенко.

Інноваційні технології для ідеальної чистоти

Капсули Somat Екселенс 5в1 розроблені з урахуванням вимог найвибагливіших споживачів і найскладніших викликів у сфері підтримання чистоти в побуті та професійному використанні. Багатофункціональна формула інноваційних капсул Somat Екселенс 5в1 поєднує порошкову та чотири гелеві камери. Це забезпечує ефективне очищення від будь-яких видів забруднень. Засохлі залишки їжі чи пригорілі плями — Somat Екселенс 5в1 впорається з усім. Новинка від  бренда Somat для українських споживачів здатна видалити навіть ті залишки їжі, яким понад 72 години,  забезпечуючи при цьому досконале очищення скла та ретельний догляд за посудомийною машиною. Таким чином, новинка стає надійним помічником українських родин під час довготривалих вимкнень електроенергії — тепер можна не хвилюватися, що посуд залишиться брудним через затримку миття.

Не менш важливою перевагою є водорозчинна плівка капсул. Вона забезпечує точне дозування мийного засобу та повністю розчиняється під час циклу миття. Це гарантує зручність у використанні та  відсутність залишків мийного засобу на посуді.

Євген Клопотенко — бренд-амбасадор новинки Somat Екселенс 5в1

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко став амбасадором Somat Екселенс 5в1. Він пояснює основні переваги цього продукту, використовуючи його у своєму кулінарному просторі. Євген активно популяризує нові капсули на своїх сторінках у соціальних мережах, демонструючи їхню ефективність у реальних умовах після складних кулінарних експериментів. Він розповідає своїй аудиторії про особистий досвід використання продукту, що допомагає привернути увагу споживачів і підвищити довіру до бренда.            

Інновації в новинках «Хенкель» — наша турбота про довкілля

Екологічна відповідальність — завжди у фокусі Henkel, і нові капсули Somat Екселенс 5в1 не виняток. Вони не містять фосфатів і розроблені з урахуванням високих світових екологічних стандартів, аби мінімізувати вплив на довкілля (особливо на воду). Це робить їх безпечними. Вони стануть ефективним вибором для споживачів, які поділяють наші цінності у сфері екологічної відповідальності.