1 лип. 2024 р.  Київ

Henkel у партнерстві з БФ savED допомагають дітям

«Хенкель Україна» та БФ savED: партнерство для розвитку дітей та освіти в Україні

«Хенкель Україна» з радістю повідомляє про успішне завершення спільного проєкту з Благодійним фондом savED у рамках ініціативи з покращення освітнього середовища в Україні.

Спільними зусиллями було створено ігровий майданчик для тимчасової школи в селі Червона Долина Миколаївської області, який відкрили у День захисту дітей – 1 червня.

Відкриття ігрового майданчика та поява тимчасової школи — важлива подія для місцевої громади. Всі ремонтні роботи всередині будинку культури були завершені, створено комфортні освітні простори для дітей.

Анна Пуцова, співзасновниця БФ savED, висловила вдячність компанії за підтримку ініціативи: «Ми щиро вдячні «Хенкель Україна» за неоціненну підтримку. Ця співпраця є важливим кроком щодо розвитку освіти в нашій країні та відновлення соціальної інфраструктури громад. Завдяки спільним зусиллям ми створили умови, які сприятимуть розвитку та навчанню дітей».

В рамках цього партнерства «Хенкель Україна» надала фінансовий донат від від Fritz Henkel Stiftung — корпоративного фонду, заснованого компанією Henkel і названого на честь засновника компанії. Така підтримка зробила можливим створення ігрового майданчика поблизу будинку культури, який вже тішить місцевих дітлахів.

Олена Єфремова-Курсік, президентка «Хенкель Україна», відзначила важливість цього проєкту: «Ми щиро вдячні за можливість долучитися до цього важливого проєкту, спрямованого на покращення умов навчання дітей в Україні. Ця ініціатива відображає нашу непохитну віру в майбутнє країни та щире прагнення сприяти її розвитку через освіту».

Допомога українським дітям, які потерпають від війни та її наслідків, — один із фокусних напрямків корпоративної гуманітарної діяльності компанії. Зокрема, вона підтримала пожертвою реалізацію ініціативи «Дитинство без війни», її бренди Syoss, Gliss, Taft, Palette, Persil, Silan, Bref, Perwoll спрямували частину прибутків від реалізації продукції до збору на придбання та встановлення дизельного генератора в одному із центрів дитячого розвитку. Через мережу партнерських фондів «Хенкель» надає іншу підтримку десяткам дитячих освітніх і медичних закладів, а також дітям, які борються з важкими недугами.

Загальний масштаб гуманітарних ініціатив «Хенкель» для України з початку повномасштабного російського вторгнення перевищив 6 млн євро, які включають фінансові пожертви благодійним фондам і волонтерським ініціативам від компаній Henkel та фонду імені засновника компанії Фріца Хенкеля, а також надання продукції на гуманітарні потреби.

Пресреліз (141,5 KB)

Хенкель Україна» з радістю повідомляє про успішне завершення спільного проєкту з Благодійним фондом savED у рамках ініціативи з покращення освітнього середовища в Україні.

Олена Андрощук Керівник відділу корпоративних комунікацій компанії «Хенкель» в Україні Київ, вул. Петра Сагайдачного, 1 +38-044-247-51-00 elena.androschuk@henkel.com Завантажити візитну картку Додати до Моя Колекція