8 бер. 2022 р.

«Хенкель» реалізовує широкий пакет гуманітарної допомоги в Україні

Всі українські підрозділи Henkel, її підприємства та корпоративні волонтери в Україні надають широкий спектр гуманітарної підтримки співробітникам, громадам у локаціях присутності, а також цивільному населенню.
Корпоративна допомога «Хенкель Баутехнік» (Україна) та «Хенкель» в Україні», орієнтована на реалізацію двох ключових напрямків гуманітарної підтримки для українців:

  • Безпека та захист співробітників «Хенкель»  –  пріоритет номер один: компанія подбала про додаткову фінансову допомогу для кожного зі 600 своїх співробітників, а також активно підтримує родини, що вимушені покинути свої домівки чи територію України;
  • Допомога в Україні тим, хто її потребує, — реалізація спільних гуманітарних проектів із волонтерами, Міжнародним товариством Червоного Хреста, а також підтримка зусиль наших корпоративних волонтерів для громад та соціальних партнерів.

Глобальний пакет допомоги Henkel

Спеціальний пакет гуманітарної допомоги від глобальної компанії Henkel у розмірі понад 1 млн євро буде спрямований на захист та підтримку співробітників в Україні, а також розподілений через гуманітарні проєкти міжнародних організацій. Зокрема український підрозділ Міжнародного товариства Червоного Хреста вже отримав 300 тис. євро на реалізацію гуманітарних проєктів з підтримки мирного населення.

Локальна допомога та підтримка Henkel для України

Всі українські підрозділи Хенкель продовжують тісну співпрацю з широкою мережею своїх соціальних партнерів.

Допомога продукцією

Співробітники «Хенкель» в Україні роблять все можливе для передачі продукції гігієнічного призначення брендів Henkel лікарням і закладам для дітей, які залишились без батьківського піклування, волонтерським рухам і громадським об’єднанням, фондам та благодійним організаціям. Перша партія гуманітарної допомоги на загальну суму близько 250 тис. грн вже доставлена  отримувачам, а компанія та наші корпоративні волонтери спільно з гуманітарними місіями організацій, фондів та волонтерських рухів формують нові партії допомоги.

Захист, підтримка та відновлення цивільної інфраструктури

Henkel має 4 виробничі майданчики в Україні, управління якими здійснює «Хенкель Баутехнік» (Україна). Всі вони були закриті з 24 лютого, а виробництво було зупинено.  Зараз виробничі та складські підрозділи компанії в усіх регіонах присутності надають свої пакувальні та будівельні матеріали для укріплення та утеплення. Зокрема у Вишгороді Київської області компанія передала всі наявні  фасувальні мішки та готову продукцію для спорудження захисного прикриття для об’єктів цивільної інфраструктури, серед яких і місцева лікарня.

Крім того, підрозділи компанії «Хенкель Баутехнік» (Україна) в усіх локаціях присутності передали всі наявні на її виробничих та складських майданчиках запаси для допомоги мирному населенню та захисту цивільної інфраструктури: піддони, контейнери, сухі будівельні суміші та матеріали для утеплення.

Для пакування та доставки гуманітарної допомоги компанія передала волонтерам 6 500 пакувальних пластикових відер, комплекти рацій для оперативного зв’язку, одяг, а також власний вантажний транспорт, каністри та паливо для цивільної техніки і машин, які здійснюють доставку гуманітарних вантажів.

В адміністративних спорудах одного із заводів  працівники «Хенкель Баутехнік» (Україна) створили притулок, де приймають біженців.

На цьому допомога українських підрозділів Henkel не закінчується: наші компанії і виробництва, а також наші корпоративні волонтери тримають постійний зв’язок із партнерами та готують нові проєкти гуманітарної підтримки.

Олена Андрощук Керівник відділу корпоративних комунікацій компанії «Хенкель» в Україні Київ, вул. Петра Сагайдачного, 1 +38-044-247-51-00 elena.androschuk@henkel.com Завантажити візитну картку Додати до Моя Колекція