25 січ. 2024 р.

«Хенкель» — у переліку 200 найбільших українських компаній, які за версією Forbes Ukraine виявили стійкість під час війни та допомагають економіці України

Компанія «Хенкель» в Україні увійшла до переліку 200 найбільших українських приватних компаній, укладеного редакцією Forbes Ukraine. За даними аналітиків видання, діяльність найбільших українських компаній забезпечує суттєву підтримку економічній активності та зростанню в Україні попри виклики воєнного часу.

«Українські компанії встояли в рік великої російської навали, а більшості керівників вдалося стабілізувати роботу та повернутися на трек зростання в 2023-му», — прокоментували укладачі рейтингу його результати та відзначили здатність флагманських компаній української економіки швидко адаптуватися до викликів воєнного часу, адже їхні керівники стабілізували роботу, аби повернутися на трек зростання протягом 2023 року.

«Для кожного в нашій компанії входження до переліку найбільш економічно активних і наймасштабніших компаній України — це дуже цінне професійне визнання, — прокоментувала результати рейтингу Forbes Ukraine Олена Єфремова-Курсік, президентка «Хенкель» в Україні. — Це визнання зусиль кожного в команді «Хенкель», хто попри всі обставини та виклики робив свій неймовірний внесок у цей результат. Колеги щиро горді тим, що «Хенкель» увійшла до переліку українських компаній, які роблять найбільший внесок в економічну стійкість України. Це надихає нас підтримувати діяльність компанії попри всі складнощі, підтримувати роботу та зайнятість наших колег і партнерів в інших галузях, підтримувати Україну податковими надходженнями до бюджетів країни та громад присутності, а разом із цим надавати широкий спектр постійної підтримки постраждалим від війни українцям, громадам і закладам соціальної інфраструктури».

За результатами рейтингу Forbes Ukraine, компанія «Хенкель» в Україні навіть попри воєнні виклики досягла зростання показників економічної діяльності. Цьогоріч рейтинг найбільших 200 українських приватних компаній розділений на 15 галузевих рейтингів, де «Хенкель» в Україні, яка має диверсифікований портфель продуктів і брендів у сфері будівельних матеріалів, засобів гігієни, прання та догляду за домівкою, увійшла до двадцятки кращих компаній у розділі рейтингу «Інші галузі».

Компанія «Хенкель» в Україні вже понад десятиліття входить до переліку 200 найбільших українських компаній  версією Forbes Ukraine, який вперше вийшов у 2012 році. З моменту старту діяльності в Україні компанія «Хенкель» інвестувала в розвиток бізнесу десятки мільйонів євро, а інвестиційна діяльність компанії не припиняється навіть під час повномасштабного вторгнення. Від його початку і до кінця 2023 року компанія інвестувала понад 1,5 млн євро у розвиток і модернізацію трьох діючих виробничих платформ на території України та розширення спектра продуктів для українського ринку.

Henkel повністю припинила діяльність та операції на російському ринку, а її пакет програм солідарності та гуманітарних ініціатив для України і її громадян перевищує 6 млн євро. Заходи з надання фінансової підтримки та товарів першої необхідності спрямовані на підтримку громад постраждалих регіонів, лікарень, шелтерів для біженців і тимчасово переміщених осіб, волонтерських рухів, фондів і благодійних організацій, закладів для дітей.

Олена Андрощук Керівник відділу корпоративних комунікацій компанії «Хенкель» в Україні Київ, вул. Петра Сагайдачного, 1 +38-044-247-51-00 elena.androschuk@henkel.com Завантажити візитну картку Додати до Моя Колекція