5 груд. 2023 р.  Київ

«Хенкель» продовжує надавати підтримку постраждалим від війни українцям

«Хенкель» спільно зі своїми брендами продовжує реалізовувати програми гуманітарної підтримки для постраждалих від війни українців. Бренд Fa надав пакет благодійної допомоги на суму понад 850 тисяч гривень для поширення через волонтерську платформу «СпівДія» та мережу інших партнерів з гуманітарної взаємодії.

Українці, котрі потерпають від війни та її наслідків, отримали засоби гігієни — 40 тисяч гелів для душу Fa «Bali Kiss» і «Coconut Water».

Загальний масштаб гуманітарних ініціатив для України від міжнародної компанії Henkel та її українських бізнесів уже перевищує 6 млн євро.

Компанія та її волонтери сформували широку мережу партнерів для реалізації гуманітарних ініціатив і заходів підтримки. «Хенкель» має статус офіційного партнера та донора волонтерської платформи «СпівДія», через яку отримують допомогу десятки тисяч українців, а також лікарні, реабілітаційні центри та дитячі заклади по всій країні.

«Хенкель» продовжує надавати підтримку постраждалим від війни українцям

Олена Андрощук Керівник відділу корпоративних комунікацій компанії «Хенкель» в Україні Київ, вул. Петра Сагайдачного, 1 +38-044-247-51-00 elena.androschuk@henkel.com Завантажити візитну картку Додати до Моя Колекція